la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Benelux Pest 2024

Een terugblik op Benelux Pest 2024

Benelux Pest is dé toonaangevende vakbeurs op het gebied van plaagdierpreventie en -bestrijding, en het evenement is een absolute must voor iedereen die werkzaam is in de sector. Professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, technologieën en ontwikkelingen, komen hier samen om kennis te delen en innovaties te ontdekken. Daarnaast biedt de beurs een uitgelezen kans om te netwerken met collega-professionals, producenten, opleidingsinstituten en brancheorganisaties uit verschillende landen. De vele standhouders presenteren hun nieuwste producten en diensten, wat zorgt voor een inspirerende en leerzame omgeving.

Ook dit jaar was Hofman Pest Control weer met trots aanwezig, met een indrukwekkende stand die in het teken stond van Resoluut, ons eigen merk voor professionele plaagdierbeheersing. Van innovatieve weringsproducten tot onze hoogwaardige ratten- en muizenvallen, we boden bezoekers een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit op de behoeften van de moderne pest control specialist. De belangstelling voor onze stand was overweldigend: de hele dag door werden we bezocht door zowel nieuwe geïnteresseerden als vertrouwde gezichten uit de branche.

Met trots kijken we terug op een succesvol Benelux Pest 2024 en danken we alle bezoekers voor hun enthousiasme en interesse. We zien ernaar uit om onze relaties verder uit te bouwen en volgend jaar weer deel uit te maken van Benelux Pest!