Hofman Animal Care | Nieuws

Horse Event Pro 2024

Geschreven door Hofman Animal Care | Sep 17, 2024 7:54:41 AM

Een terugblik op Horse Event Pro 2024

Horse Event is dé ontmoetingsplek voor paardenliefhebbers in Nederland, en ook dit jaar was het weer een groot succes! Twee weekenden lang stond Expo Greater Amsterdam in het teken van alles wat met paarden te maken heeft. Het eerste weekend, Horse Event Pro, was volledig gewijd aan de (semi-)professionele paardensport, met indrukwekkende clinics en demonstraties van topsporters en toonaangevende trainers. Onderwerpen zoals training, management en voeding stonden centraal en er was veel te leren voor zowel professionals als enthousiaste paardeneigenaren.

Hofman Animal Care schitterde opnieuw met Excellent Horse

Met trots kunnen we zeggen dat Hofman Animal Care ook dit jaar weer van de partij was, met een schitterende stand van ons merk Excellent Horse. Onze stand trok veel enthousiaste bezoekers aan, die zich lieten inspireren door onze producten en geweldige aanbiedingen. Van de populaire Grooming Brush tot de Vitasporal-varianten en van onze uitgebreide Herbs-lijn tot de vrolijke Foodie Friends – er was voor elk wat wils! Daarnaast konden bezoekers genieten van onze luxueuze Hi Gloss shampoos en shampoo bars, die voor een stralende vacht zorgen.

Exclusieve beursaanbiedingen en win een fotoshoot

Tijdens het Horse Event Pro weekend konden bezoekers profiteren van exclusieve beursaanbiedingen, zoals een gratis Hi Gloss Shampoobar & schuimnetje bij aankoop van twee Excellent Herbs Hennepbloempellets. Maar dat was nog niet alles: we organiseerden ook een wedstrijd, waarbij deelnemers kans maakten op een professionele fotoshoot van Debbie Huijs Fotografie, gespecialiseerd in prachtige paard- en ruiterportretten. Want wie wil nu niet de bijzondere band tussen paard en ruiter vast laten leggen?

Bedankt voor jullie bezoek!

We willen graag al onze bezoekers bedanken voor hun komst naar onze stand en de geweldige gesprekken die we hebben gevoerd. We hopen dat jullie een fantastisch weekend hebben gehad en met nieuwe inzichten en mooie aankopen naar huis zijn gegaan. Voor iedereen die het gemist heeft: niet getreurd! Aankomend weekend zijn we weer aanwezig op Horse Event Youth, waar we opnieuw onze mooiste producten en aanbiedingen presenteren. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien!